Asbest verwijderen in Keldonk

In Keldonk zijn we gestart met het slopen van 2 varkensstallen in verband met asbest. Om gezondheidsklachten te voorkomen voor de omwonende hebben wij de asbest op een juiste manier verwijderd.

De asbest is gesaneerd en zijn verder gegaan met het opruimen en sorteren van de vrijkomende materialen.  Deze vrijkomende materialen worden voor zoveel als mogelijk duurzaam ingezet.


Om de risico's voor de gezondheid te verminderen, is het essentieel om asbesthoudende materialen te saneren. Dit proces houdt in dat asbesthoudende materialen worden geïdentificeerd, geëvalueerd en veilig worden verwijderd of ingekapseld. Het saneren van asbest draagt bij aan het creëren van een veiligere leefomgeving en werkplekken, waarin mensen niet worden blootgesteld aan de gevaarlijke vezels.

Het is belangrijk om op te merken dat asbestsanering een gespecialiseerde taak is en dat het wettelijk gereguleerd is in veel landen. Het uitvoeren van asbestsanering doen wij met de juiste machines en op een veilige manier, zonder de juiste machines en ervaring kan dit leiden tot een verhoogd risico op blootstelling en verspreiding van asbestvezels. Daarom moet asbestsanering altijd worden uitgevoerd door professionals die op de hoogte zijn van de juiste procedures en veiligheidsvoorschriften.


Heb jij nog hulp nodig bij asbest sanering?
Of bij sloop, grond of transportwerken?

Kijk bij Diensten wat we voor je kunnen betekenen.

Bel of mail naar:
☎ +31 (0)6 13386411
💻 info@cvanderven.nl

Of ga naar het contact formulier.

Heb jij nog hulp nodig bij asbest sanering?

Laat het ons dan weten, wij bespreken graag de mogelijkheden!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then